Het kinderdagverblijf (KDV) is voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is geopend op alle werkdagen in het jaar (52 weken). Een uitzondering hierop zijn feestdagen en de jaarlijkse studiedagen van het Kindcentrum. Het KDV is onderdeel van Kindcentrum de Fontein en hanteert dezelfde school- en vakantieweken die vallen onder basisonderwijs ‘midden’ Nederland. Wil je meer informatie over de opvang, neem dan contact op met Joris Luesink, directeur van kindcentrum de Fontein.

Openingstijden KDV

Ons kinderdagverblijf is op alle werkdagen geopend van 7.30 uur tot 18.15 uur. De verschillende mogelijkheden, voor het aantal gewenste weken en de gewenste blokken, zijn verdeeld in verschillende producten. 

Hele dag 07.30 - 18.15 uur
Ochtend 07.30 - 12.30 uur
Peuterspeelgroep 08.30 - 12.30 uur (alleen 40 weken mogelijk)
Middag 12.30 - 18.15 uur

Contractvormen

We bieden zowel een 40- als een 52-wekencontract aan. Indien je voor 40 weken kiest dan maak je gebruik van kinderopvang in de schoolweken. Met een 52- wekencontract neem je alle schoolweken inclusief vakantieweken af. Uiteraard is het mogelijk om naast een 40 wekencontract, extra vakantiedagen af te nemen als de groepsgrootte het toelaat. Hiervoor brengen wij het incidentele tarief in rekening.

Tarieven

Via de link hieronder kunt u gebruik maken van onze rekentool waarmee u de nettokosten voor de kinderopvang kunt berekenen. Een heel gebruiksvriendelijke tool!

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Misschien heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Met onze rekentool heeft u snel inzicht in de netto kosten van de kinderopvang voor uw kind. U selecteert in de rekentool onze locatie en per kind het soort kinderopvang en de dagen.

Uitleg over het aanvragen van kinderopvangtoeslag leest u op de pagina van de Belastingdienst.
Heeft u vragen, neemt u dan contact op met de administratie van Archipel Kinderopvang. Zij helpen u graag verder (0575 – 596120 optie 1).  

Bereken je kosten 

Inschrijven

Je kunt je kind online inschrijven voor ons kinderdagverblijf. Hieronder vind je het inschrijfformulier. Als het inschrijfformulier is verwerkt door Archipel Kinderopvang, ontvang je een bevestiging en is de inschrijving definitief.

Inschrijven 

KOVnet: onze digitale omgeving

Als de inschrijving definitief is, ontvang je een inlogcode van KOVnet, onze digitale omgeving. In deze omgeving kun je onder meer facturen inzien, contracten tekenen, informatie van je kind toevoegen, wijzigingen in opvang aanvragen en vakanties doorgeven. Je hebt toegang tot KOVnet via de website en via een gebruiksvriendelijke app voor de telefoon.

Ruilbeleid

Het KDV heeft een flexibel ruilbeleid. Via KOVnet kunnen wijzigingen eenvoudig doorgegeven worden, bijvoorbeeld als je een dagje toch wel of geen KDV nodig hebt. De mogelijkheden tot ruilen zijn afhankelijk van de groepsgrootte op dat moment.

 

Pedagogisch werkplan

Plan veiligheid en gezondheid